Update Corona

Update Corona

U kunt nog altijd bij ons terecht voor de reparatie of aanschaf van uw fiets, zolang het lukt en verantwoord blijft om onze werkzaamheden voort te zetten, maar wij houden de ontwikkelingen rondom het Corona virus scherp in de gaten. Wij volgen hierbij de richtlijnen van het RIVM en de overheid op.

We zorgen voor extra hygiƫnemaatregelen in de winkel. We maken het pinapparaat en deurklink meerdere keren per dag schoon en wassen vaak onze handen. We houden graag een ruime afstand van elkaar in de winkel. Als onze mensen last krijgen van verkoudheidsklachten blijven zij thuis. Wij hopen dat jullie ook thuis blijven als je verkoudheidsklachten vertoont. Zo gaan we samen de strijd aan om het aantal besmettingen zo laag mogelijk te houden

We vinden het fijn dat jullie van te voren even bellen als je een reparatie wil laten doen of een afspraak te maken. Zo kunnen we de reparatie inplannen en doorspreken en hebben we korter contact bij de fiets. Na het sms-berichtje dat je fiets klaar is, kan je jouw fiets weer ophalen bij ons. Ook hebben wij nog altijd de mogelijkheid van haal- en brengservice.

Wij wensen een ieder die op welke manier dan ook te maken heeft met de gevolgen van Corona heel veel sterkte. Het zijn onzekere tijden, maar laten we er met elkaar het beste van maken.