Hybride fiets/Trekking fiets

De hybride fiets of trekking fiets is geschikt voor recreatief gebruik over korte en lange afstanden, voor verschillende manieren van rijden en voor diverse typen landschappen. Van het even boodschappen doen op de fiets, het zondags toeren tot aan een fietsvakantie, de hybride fiets is er geschikt voor. De flexibiliteit van deze fietsen is te danken aan het goede comfort, de meerdere versnellingen en het lichte aluminium  frame. Multifunctioneel voor naar je werk, vakantie of alleen voor in het weekend.

Veel versnellingen En licht van gewicht

Hybrides zijn in grote lijnen onder te verdelen in:

  • Stadshybrides : Deze zijn compleet afgemonteerd met o.a. bagagedrager, verlichting, kettingscherm en hebben een comfortabele zithouding.
  • Sporthybride: Een lichtere en snellere variatie op de alledaagse modellen. Ideaal uitgangspunt voor een vakantiefiets naar eigen inzicht samen te stellen.
  • Racehybride: Deze lijken veel op een racefiets, maar met recht stuur, bredere banden voor meer comfort. Een echte fiets om te sporten.

Wij hebben van vrijwel alle merken altijd een showroom model in de winkel staan om te bekijken en eventueel uit te proberen.